Dela ditt material med oss

I formuläret kan du beskriva en metod, en webbplats, ett material eller något annat digitalt som du vill dela med andra.

Våra önskemål om material är att

  • det är plattformsoberoende. Det innebär att det ska fungera i olika operativsystem och inte behöva laddas ner till datorn/surfplattan eller mobilen utan är en webbplats men direkt kommer till genom att trycka på länken.
  • att det är gratis och att ingen betalning tillkommer inuti appen eller liknande.
  • att det förvaltas och uppdateras löpande när behov finns.
  • att du bedömer det du rekommenderar kommer finnas kvar.

Vi vill att du fyller i och lämnar ett förslag per formulär, de går bra att du skickar in fler formulär.

Om du vill bifoga bilder, skärmdumpar eller filmer behöver dessa skickas på mejl. Tänk på att det är viktigt att ha ett godkännande av det/den eller de personer som finns med i materialet.

I och med att du delar ditt material i DigiJag Centers Resursbank ansvarar du för att det inte finns med material som är upphovsrättskyddat.

Kontakta oss på info@digijagcenter.se

Det är frivilligt om du vill stå med med namn och kontaktuppgifter på webbplatsen. Men Digijag Center vill gärna kunna nå dig på e-post eller telefon ifall vi har några funderingar eller om förändringar är på gång.

Formulär för att skicka in materialVill du att dina kontaktuppgifter ska finnas med i samband med att ditt material publiceras? * (obligatorisk)
Vill du att dina kontaktuppgifter ska finnas med i samband med att ditt material publiceras?